Scoren met audio

SONIQ AWARDS 2022

Waarom radio een stuwende kracht is in elke marketingmix bewijzen deze succescases. Ze bouwen op de kracht van audio en leggen allemaal ijzersterke resultaten voor.

De best scorende radiospots van 2021

(volgens onderzoek DIVA)

D&L

var.be/2021/devoslemmens

GAMMA

var.be/2021/gamma

KRUIDVAT

var.be/blog/kruidvat

Waarom radio al jaren een vaste waarde is in hun mediaplan

Sharon Roels

Marketing Manager Devos & Lemmens, Imperial & Lacroix

Radio helpt om de auditieve herkenbaarheid van Devos & Lemmens op te bouwen en te versterken. Zo blijven we top of mind bij onze doelgroep.

Bjorn Van der Cruyssen

Head of Media, Colruyt Group

Voor Colruyt Group is audio, dus zowel radio als online audio, hét medium bij uitstek in een context van campagnes met focus op het onderste deel van de marketing funnel omwille van zijn 2 grote troeven: reach en activatie. Verder stellen we vast dat radio proportioneel minder te kampen heeft met verlies aan bereik op jongere doelgroepen, wat belangrijk is voor onze merken die breed targeten. Audio biedt tevens zeer leuke en efficiënte creatieve oplossingen waarin onze merken geïntegreerd kunnen worden.

Nathalie Jacquier

Director of Strategic Marketing and Brand for France at Carrefour Group

Doelgroepen raakten de laatste jaren wat versnipperd, maar radio toont zich al jaren een stabiele partner die de beste ROI voorlegt en de meeste traffic genereert. Radio garandeert grote bereikcijfers: thuis, onderweg en in de winkel. Het medium is flexibel en responsive, waardoor last-minute acties snel en efficiënt kunnen worden uitgerold.