De impact van evenementiële beleving

Crossmediale campagnes met een evenementiële beleving versterken de live beleving op radio. Adverteerders die op zoek zijn naar 360°-beleving zijn bij de VRT aan het juiste adres: de VRT-audiomerken hebben een vernieuwde structuur om partners op een creatieve, kwalitatieve en brandsafe manier te integreren. Deze impactvolle samenwerkingen resulteren in authentieke connecties en hoge resultaatscijfers.

360°-beleving

De Warmste Week, het grootste solidariteitsevent van Vlaanderen, is een gedroomde evenementiële adverteerderscontext. Hoofdsponsor KBC was aanwezig op het terrein, in de campagnes en beyond met bijvoorbeeld een eigen #DWW21-betaalapp en -wallpaper. Ook Telenet, Thomas More, Colruyt en Unique Interim partnerden mee. Lees meer

Wist je dat...

…we binnen de VRT-structuur een geïntegreerd team ‘Creatieve Partnerships’ hebben opgericht? Daar worden creatieve, commerciële oplossingen op maat uitgewerkt. Sam Homblé vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

3 X Impact door events in 2022

Stubru de festivalzender

StuBru is een graag geziene partner op grote en kleine festivals in Vlaanderen. Ook dit jaar laat de zender zijn publiek meegenieten van de beste concerten via live uitzendingen en verslaggeving op radio, tv en in de app. 

Zomerhit on tour

Zomerhit On Tour loopt van 11/7 tem 20/8 en is het grootste 360° VRT-zomerevent. Radio 2 en Eén hosten het project. De live tv-show wordt gepresenteerd door Siska Schoeters en Niels Destadsbader en bereikt gemiddeld 900.000 kijkers (rating 10,8 op VVA 18-54.)

WK 2022

In december 2022 zendt de VRT exclusief het WK voetbal uit. Het event wordt multimediaal uitgezonden en zet volop in op live- én evenementiële beleving. Er zijn nog mooie opportuniteiten voor merken die willen sponsoren of partneren.