De intensiteit van live

Live fascineert en trekt de aandacht. Radioshows zijn dagelijkse, vertrouwde afspraken voor veel Vlamingen. Ochtendradio is voor velen een vast ritueel om de dag mee te starten. Maar ook doorheen de dag zijn de VRT-audiomerken een vaste metgezel: de VRT-radiozenders begeleiden je live doorheen het verkeer of zorgen voor ontspanning tijdens je activiteiten. Of audio nu op de voor- of achtergrond staat, het maakt onlosmakelijk deel uit van ons leven.

2.900.000

luisteraars worden dagelijks wakker met live-ochtendradio.

(CIM RAM, Noorden, sep-dec 2021, 12+, werkdagen, 6-9u)

Patrick Kindt

General Manager Communication KBC

Live raakt en zorgt voor impact. De live-uitzending van StuBru in ons kantoor in Leuven was de kers op de taart van een mooi partnership met DWW.

3 x Live

De Warmste Week illustreert bij uitstek de magie van live beleving. De nieuwe formule resulteerde niet alleen in warme radio en fondsen voor jongerenprojecten maar bevestigde ook met hoge bereikcijfers en impactvolle advertentieformules. Hoofdsponsor KBC kreeg als kers op de taart een live uitzending in het hoofdkantoor.

Met MNM Truck Radio trok MNM er op uit voor live-uitzendingen tussen het publiek. Dat zorgde voor een groot live bereik, veel betrokkenheid en plezier bij bijna 300.000* Vlamingen.

* CIM RAM, Noorden, ma-vr, 6-9u, maart-dec ‘21.

Peter Van de Veire zond de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow live uit vanuit de gevangenis in Wortel. Peter, Kawtar en Wanne gaven zo een unieke blik achter de schermen van een gesloten instelling: interesse gegarandeerd.