Dit is een video

Lees verder

Positieve impact

Steeds meer merken maken positieve keuzes. Meer windmolens, meer zonnepanelen, meer recycling, meer bossen, meer zuurstof, meer inclusie, meer gendergelijkheid, meer duurzame innovatie, meer diversiteit. Dat zijn boodschappen die ook méér positieve impact verdienen.


Slechts 9,7% van de consumenten vindt radiospots met een duurzame boodschap geloofwaardig, 83% verlangt dat merken het voortouw nemen in de overgang naar duurzaamheid.* Bij Var willen we merken helpen. Hoe geloofwaardiger je duurzame boodschap, hoe meer consumenten de overstap gaan maken naar jouw merk.

90,3% van de onderzochte spots klinkt niet geloofwaardig

Samen met Bubka en UGent lanceerden we een meetinstrument dat je helpt je duurzaamheids-boodschap te versterken. Na een post-test waarin de geloofwaardigheid van je radiospot wordt geëvalueerd, krijg je concreet advies om de impact van je boodschap te verbeteren.


In deze whitepaper vind je een checklist om de geloofwaardigheid van je duurzame boodschap te optimaliseren en de impact van je duurzaamheidsinitiatieven te vergroten in een wereld die voortdurend verandert.


Laat ons samen bouwen aan een betere wereld!

* Bron: Positive Impact Benchmark Report, Bubka/Var, 2022

Een merk creëert positieve impact als de consument de boodschap gelooft en erdoor geïnspireerd wordt